* کاربران دوره پساکرونا را پیش بینی کردند
پ
کد خبر : ۱۷۱۲۱
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۷ -07 April 2020
مخاطبان می‌گویند در پسا کرونا شاید جهان جای بهتری شود.
به گزارش «آزادی» ، جهان پساکرونایی دغدغه افکار عمومی و رهبران جهان شده است. تا حدی که برخی از دولتمردان جهان از قرنطینه صرف نظر کرده و معتقدند که پس از پایان این ویروس مرگبار شاهد اتفاقاتی از قبیل: آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی و حتی سیاسی خواهیم شد و اتحادیه اروپا نیز برای آن روز بودجه مخصوصی در نظر گرفته است.
نظر شما چیست؟ جهان پساکرونایی را چه طور ارزیابی می‌کنید؟ آیا جهان متحد و به سوی صلح و دوستی می‌رود؟ یا جنگ منافع پیش می‌اید یا اتحاد‌ها گسسته می‌شود و جهان جدیدی شکل می‌گیرد؟

خبرآنلاین در یک نظرخواهی از کاربران خود خواست که تعبیر خود را پس از پایان کرونا ویروس در جهان برای ما بنویسند، عمده آن‌ها امید دارند که بعد از این جهان جای بهتری می‌شود، شاید دوره صلح باشد برخی حتی جنگ جهانی سوم را پیش بینی می‌کنند، برخی از کامنت‌ها را که در ادامه می‌خوانید:

مخاطبی تغییرات را در اقتصادی و فرهنگی می‌داند و معتقد است: تغییر مربوط به اقتصاد است که حتما تعریف نیاز و تولید به سمت واقعی شدن می‌رود در این دنیا نیاز‌های واقعی انسان‌ها معلوم می‌شود و تولید به سمت تامین آن می‌رود احتمالا نوعی از توزیع قدرت شکل می‌گیرد که دیگر آن تمرکز قبلی را نداشته و توزیع ثروت و قدرت اقتصادی شکل می‌گیرد کسب و کار مجازی به سمت تسهیل مناسبات منابع تولید و توزیع می‌رود و دیگر از واسطه گری سود نمی‌برد اقتصاد می‌رود به سمت عقلانیت همراه با احتیاط و نسل جدیدی از مدیران با تدبیر و دانش نوین پدید می‌آید از نظر فرهنگی نماد‌های جدیدی به عنوان فرهنگ و تمدن پدید می‌آید نماد‌هایی که به تسهیل همفهمی و هم افزایی و درک متقابل متمایل باشد چیزی که امروز روی پشت بام‌ها و تراس‌های مردم دنیا اتفاق می‌افتد شاید فرهنگ از نو نوشته شود و نماد گذشت فداکاری عشق متمایل به انسانیت و اخلاق باشد

کاربری دیگر نوشت: چند قطبی شدن جهان، افول قدرت اقتصادی آمریکا و عوض شدن جایگاه آمریکا و چین، نزدیک شدن به ظهور صاحب امر حضرت بقیه الله و انشالله تحقق خود ظهور

مخاطبی دیگر عنوان کرد: به نظرم از نگاه تئوریک و شواهد نظری دلیلی بر پایان تاریخ یا عصر آخرالزمانی نداریم، ولی اگر بخواهیم کمی خود را ارام کنیم می‌توان ان را دال بر یکی از دلایل دوران مهدویت یعنی بروز درد‌های فراگیر و مرض‌های لاعلاج بدانیم، ولی در مجموع به نظرم جهان از نظر مناسبات بین الملل وارد دوره جدید خواهد شد.

کاربری دیگر معتقد است:بایدبه این نتیجه برسیم که جهان امروز جهانیه که بایدباتعامل انسان‌ها کنارهم زندگی کنندوجاه طلبی وقدرت طلبی، فکرساختن یه امپراطوری و هزینه کردن ازجیب ملت براهیچ رو از سرمون بکنیم بیرون و بی جهت برای خودمون و دیگران هزینه درست نکنیم. دوره دوره‌ی حرکت در مسیرعقلانییت هست ودوره انقلابیگری دهه‌ها هست که بسر اومده.

مخاطبان دیگر نوشتتند: احتمالا مرز‌های فیزیکی از بین برود و مرز‌ها بر اساس عقلانیت تدبیر و دانایی شکل بگیرد در این عرصه مفاهیم ذهنی فقط وقتی کارآمد هستند که بتواند دردی از دور‌های بشری را درمان کند چنانچه الان مهمترین کارکرد دانش پزشکی کشف داروی پزشکی ضد کرونا است احتمالا مهمترین دانش اقتصادی ساخت زندگی متناسب و متعادل زیست سعادتمند خواهد بود

یک اثر منفی کوتاه مدت بر روی اقتصاد و برگشتن اوضاع به حالت قبل. البته برای کشور‌های توسعه یافته! اما برای ایران عقب رفت و دشواری اوضاع زندگی برای مردم عادی.

دیگری نوشت: به نظرم بقیه کشور‌ها که کار خودشونو از سر میگیرن و سه ماهه اقتصادشونو ترمیم میکنن، ولی کشور‌هایی که دچار تحریم امریکای ترامپیسم است فرقی به حالشون نمیکنه، چون یا به این وضعیت عادت کردن و یه کمی راهی جهت فرار از وضعیت پیدا کردن ویا باید کمه کم ده سال کار کنن تا خسارات وارده را ترمیم کنن نه بهبود ببخشن و کشور‌های ضعیف‌تر و کوچیکتر درجا میزنن
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: