* هنوز نتوانستیم انقلاب اسلامی را برای نسل جدید تبیین کنیم
پ
کد خبر : ۱۵۲۶۳
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۱ -03 February 2020
سخنگوی دولت با بیان اینکه ما در تبیین چرایی و علت انقلاب اسلامی کوتاهی کردیم و نتوانستیم برای نسل های جدید به درستی سخن بگوییم، گفت: این امر فرصتی را برای سوء استفاده فرصت‌طلبان ایجاد کرد.
به گزارش «آزادی» ، علی ربیعی سخنگوی ظهر امروز( دوشنبه) در نشست خبری با اهالی رسانه ضمن گرامیداشت و تبریک چهل یکمین جشن پیروزی انقلاب اسلامی و چهلمین سالگرد تاسیس نهادهای مردم سالار جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: چهل سالی که پایان زمستان و بهار انتخابات و نهادسازی برای ایرانی آباد را باید به جشن بنشینیم. همراهی مردم و امام خمینی(ره) بزرگ توانست به قرن‌ها نظام شاهنشاهی پایان دهد.

وی عنوان کرد: استقرار جمهوری اسلامی ایران با حکم شخص یا گروهی خاص اتفاق نیفتاد بلکه یک خواست عمومی بود و با رهبری امام خمینی(ره) صورت گرفت و در این خواست، استقلال و آزادی و جمهوریت متبلور شد و همه اینها با روح اسلامیت در جمهوری اسلامی در هم آمیخت.

انقلاب اسلامی را به درستی برای نسل جدید تبیین نکردیم

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه ما در تبیین چرایی و علت انقلاب اسلامی کوتاهی کردیم و نتوانستیم برای نسل های جدید به درستی سخن بگوییم که چرا در این کشور انقلاب شد، گفت: این امر فرصتی را برای سوء استفاده فرصت‌طلبان ایجاد کرد که حتی از انقلاب پروژه سازی کنند. انقلاب یک قاعده عظیم و قانونمند اجتماعی بود و رژیم سلطنت هیچ راهی جز سقوط نداشت.

ربیعی با بیان اینکه تبلور خواسته ملت در سخنان امام(ره) ناشی از یک قاعده بزرگ علمی، قانونی و اجتماعی بود که نظام سلطنت دیگر نمی‌توانست تداوم پیدا کند، خاطرنشان کرد: ملت ما برای تعیین سرنوشت خود انقلاب کردند. نسلی دورانی را سپری کرد که پدر نمی‌توانست با فرزند خود آزادانه صحبت کند. یک کتاب را باید هزار جور جلد مختلف می‌زدیم تا بتوانیم یک کتاب را حمل یا مطالعه کنیم. دوران سیاهی که فکر می‌کردیم دیوارها موش دارد و موش‌ها گوش.

وی افزود: به رغم کوتاهی ما در تبیین علت انقلاب، در دورانی که سرنوشت انتخابات ما در سفارتخانه‌ها و دربارها تعیین می‌شد و صندوق ها هیچ ارزشی نداشتند و هنوز در سابقه تاریخی نسلی ما باقی مانده است که اگر کسی نمی خواهد، از ایران بیرون برود. این بیان نفر اول مملکت در آن دوران بود.

نظام اسلامی بدون اتکا به مردم نمی‌تواند به مسیر خود ادامه دهد

ربیعی بیان کرد: نظام اسلامی، امروز هم بدون اتکا به مردم نمی‌تواند به مسیر خود ادامه دهد. بنیانگذار کبیر انقلاب نیز بارها تاکید داشتند که اگر مردم نباشند نمی‌توان حکومت کرد و این نگاه در امام(ره) برآمده از درک کامل شیوه حکومت‌داری مبتنی بر عدالت، آزادی و مردم سالاری بود که آموزه های دینی ما نیز تحقق آن را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه آنچه انقلاب و خمینی کبیر به ما آموخت این است که مردم در راس امور هستند و میزان رای ملت است، گفت: این آنها هستند که باید مقدرات خود را تعیین کنند. انقلاب با حضور مردم به پیروزی رسید و قطعا با حضور همین مردم می‌تواند تداوم و ثبات داشته باشد.

انقلاب اسلامی ما یک انقلاب انتخاباتی بود

سخنگوی دولت با اشاره به نزدیکی به انتخابات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یادمان باشد انقلاب ما هم یک انتخابات و یک انقلاب انتخاباتی بود. انتخابات به عنوان یکی از ارکان نظام جمهوری اسلامی بستری برای تصمیم‌گیری مردم در اداره کشور است. انتخابات در تمام دوره‌های خود از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود اما تردید نکنیم شرایط امروز بیش از هر زمان دیگری در تاریخ جمهوری اسلامی حساسیت و ضرورت‌های خاص دارد.

ربیعی با تاکید بر اینکه شاید در هیچ دوره‌ای فشارهای بین‌المللی برای در تنگنا گذاشتن مردم به اندازه این روزها نبوده است، بیان کرد: تحریم‌های آمریکا و تروریسم اقتصادی آن علیه ایران بی‌سابقه و مستقیم زندگی روزمره مردم را هدف قرار داده است. عقیده ما این است امروز نشان مقاومت در برابر اقدام برای فروپاشی ایران و نیز نشان تدوام صندوق، تعیین کننده همه امور در آینده ایران خواهد بود.

حضور پای صندوق‌ها برای پاسخ به تهدیدات دشمن الزامی است

وی با بیان اینکه دولت به عنوان مجری انتخابات همه تلاش خود را برای فراهم کردن بستری که انتخابات با سلامت و امنیت کامل صورت پذیرد، انجام می‌دهد، عنوان کرد: اگرچه برخی جریان های سیاسی_اجتماعی سابقه‌دار انتقادات و نگرانی‌هایی برای امکان حضور همه تنوع‌های سیاسی در این انتخابات ابراز کردند، با احترام به این دغدغه‌ها و نگرانی‌ها ما معتقدیم حضور معنادار برای پاسخ به این تهدیدات و حفظ ارزش صندوق‌ها در شرایط فعلی الزامی است و همه باید پای صندوق‌های رای حضور داشته باشیم. چه منتقدین، چه آنهایی که نگران هستند.

ربیعی افزود: چه شخص رئیس‌جمهور، چه اعضای دولت، مطالبی که در این روزها بیان کردیم همه در همین جهت و در راستای تقویت و دلسوزی برای ایران و انقلاب بوده است. چراکه باورمان این است هرچه انتخابات پرشورتر و با تنوع بیشتری برگزار شود این مهم بهتر به دست می‌آید.

سخنگوی دولت تاکید کرد: ما بر این اعتقاد هستیم که هر قدر صدای مردم در داخل کشور بلندتر باشد و بیشتر شنیده شود صدای بیگانه و صدایی که هرگز خیر ملت ایران را نمی‌خواهد از بیرون و رسانه‌های وابسته به آنها اساسا شنیده نخواهد شد. ما بهترین مسیر برای شنیده شدن صدای مردم را صندوق انتخابات می‌دانیم. دولت معتقد به حضور گسترده مردم در مای صندوق‌های رای است. از همگان و حتی آنهایی که از چنین وضعیتی نارضایتی دارند دعوت می‌کنیم با اعتقاد به تلاش برای منافع ملی و اعتلای کشور به مشارکت و حضور معنادار در این برهه انتخابات بپردازند.
منبع: مهر
برچسب ها: آزادی ، انقلاب ، اسلامی ، نسل
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: